Gepersonaliseerd fietsplan en begeleide ritten

Een gepersonaliseerde aanpak

Uw boeking bij Casa Ciclismo omvat een volledig gepersonaliseerde fietsroute. Deze service zorgt ervoor dat u het meeste uit uw verblijf haalt.

We luisteren naar uw persoonlijke doelen en gebruiken deze informatie om uw fietsplan op maat samen te stellen. Van de starttijden van de ritten tot het aantal stops dat u onderweg wenst, u houdt de controle.

We zullen uw groep ook informatie verstrekken over elk van de ritten op uw tour. 

Dit omvat de details over de afstand, hoogte, het rijprofiel en de stopplaatsen voor het eten en drinken. Een perfect souvenir van uw verblijf in Casa Ciclismo.

Begeleide ritten met Lieuwe Westra

Alle ritten tijdens uw verblijf worden zorgvuldig gepland en begeleid door Lieuwe, daarbij is hij ook een gekwalificeerde eerste hulpverlener.

Lieuwe heeft in het gebied gewoond, getraind en gekoerst en is bekend met alle wegen in de regio. Tijdens uw ritten deelt Lieuwe verhalen uit zijn professionele carrière en neemt u mee over de wegen waar hij koerste tijdens de Vuelta a España.

Uw begeleide ritten zijn niet open voor het publiek, dus uw tour blijft strikt privé voor alleen uw groep. Dit zorgt ervoor dat u een echt speciale en onvergetelijke ervaring krijgt.